torstai 1. heinäkuuta 2010

Asus G15J 3D - pelaajan tehokannettava

Asus on tunnetuimpia brändejä pikkuruisten miniläppäreiden kategoriassa. Valmistajalta riittää malleja kuitenkin myös asteikon toiseen päähän, sillä Asus G15J 3D on pelimiehille suunnattu tehokannettava.

Kohderyhmä näkyy paitsi mallin nimessä, myös tietokoneen oheisvarustelussa: tietokoneen ostaja saa kannettavan tietokoneen lisäksi myös 3d-lasit ja repun.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan G15J on vakuuttava. Suorittimena jyllää Intelin Core i7 7200M ja näytönohjaimena Geforce GTX 260M. Neljän gigatavun muistikin riittänee useimmille.

Tässä koneissa on eräiden muiden uutuuskoneiden tapaan kaksi kiintolevyä. Yhteensä tallennustilaa on 640 GT, eli teratavun rajaa tämä kone ei kuitenkaan riko. Kaksi kiintolevyä kuitenkin nopeuttaa käyttöä mukavasti.

Konetta myydään erityisesti 3D-ominaisuuksilla. Tehokkaan prosessorin ja näytönohjaimen ansiosta koneella voi katsoa myös 3D-grafiikkaa erityisen usb-väylään liitettävän lähettimen ja 3D-lasien avulla. En ole päässyt testaamaan kombinaatiota, mutta eri arvostelujen perusteella viritys vaikuttaa toimivalta.

Koneen suuri väännön vuoksi akkukesto on tälläkin tehokannettavalla vaatimaton. Peruskäyttö kukistaa akun tunnissa, pelit ja elokuvat tyhjentävät koneen akun tätäkin nopeammin.

Hinta 1899 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti