lauantai 7. elokuuta 2010

Tulostinmuste kannattaa tilata netistä

Lähes joka kodissa on nykyään tulostin osana tietokonelaitteistoa. Kun vanhat kamerat on korvattu digikameroilla, on valokuvien tulostamiseen sopivasta printteristä tullut entistäkin suositumpi tietokoneen lisälaite.

Valokuvaaminen on niin helppoa, että kuvia tulee napsittua entistä enemmän. Kun kuvia ei tarvitse viedä valokuvausliikkeeseen kehitettäväksi, on helteisen kesän ja juhlasesongin ansiosta monen kuluttajan tulostimen mustepatruuna päässyt tyhjentymään. Mikäli näin ei vielä ole päässyt käymään, kannattaa musteen loppumiseen varautua ajoissa tilaamalla omaan tulostimeen sopiva mustepatruuna netistä.

Monet nettikaupat tarjoavat uusille asiakkailleen ohittamatonta tarjousta: yleensä saat ensimmäisen mustepatruunan käytännössä ilmaiseksi, pelkkien postikulujen hinnalla. Mustekaupat pyrkivät näin houkuttelemaan uusia asiakkaita, jotka toivottavasti ostavat jatkossakin edullista mustetta juuri heidän kaupastaan. Fiksu kuluttaja ei tietenkään tilaa ilmaisnäytettä vain yhdestä mustekaupasta, sillä edullista mustetta saa useammastakin kaupasta. Jos tulostimesi kuuluu suosituimpiin merkkeihin, kannattaa tietysti tilata mustekasetti kaikista ilmaismustetta tarjoavista liikkeistä!

Mustekaupat myyvät useimmille tutun valmistajan oman merkkimusteen lisäksi edullisempia vaihtoehtoja. Nämä voivat olla joko toisen valmistajan valmistamia ns. yhteensopivia mustepatruunoita tai puhdistettuja ja uudelleentäytettyjä kierrätys- eli ekopatruunoita. Useimmat tulostimen käyttäjät ovat varmasti aivan tyytyväisiä myös näiden edullisempien tulostinmusteiden jälkeen.

Onko sinulla kokemuksia mustekaupoista? Onko tulostusjälki tyydyttänyt vaatimustasoasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti