lauantai 29. toukokuuta 2010

Acer Aspire One 532h-2Ds on edullinen miniläppäri

Miniläppäreiden suosion huippu saattaa olla jo ohitettu, mutta miniläppäri on edelleen tavallista peruskannettavaa parempi vaihtoehto kevyeen tietojenkäsittelyyn matkan päällä, tehokannettavista nyt puhumattakaan. Vaikkapa junan pienellä pöydällä miniläppäri on mukavan kokoinen ja hiljainen matkakaveri, jonka avulla saa helposti vaikkapa kirjoitettua keskeneräisiä koulutöitä eteenpäin.

Acer Aspire One 532h-2DS on yksi edullisimmista vaihtoehdoista, jos tarkoituksesi on hankkia taatusti mobiili kannettava tietokone. Acerin kannettava irtoaa kaupasta alle kolmellasadalla eurolla: 284,95 ei ole liikaa vaadittu tästä pelistä. Joku aika sitten kannettavaa tietokonetta kaupattiin 160 gigan kovalevyn kanssa. Tällä hetkellä konetta myydään kuitenkin jo 250 gt kovalevyn kanssa. Mobiilia työkalua kaipaavalle kannettavan tietokoneen ostajalle tämä tallennustila varmasti riittää. Jos taas haluat tallentaa suuren multimediakirjaston koneelle, kannattaa kenties harkita isompaa kannettavaa.

Acerin akku on keskitasoa. Testiraporttien mukaan akkukesto riittää 4,5 - 6,5 tunnin mittaiseen tietojenkäpistelyyn. Virallisissa spekseissä luvataan peräti kahdeksan tuntia, mutta nämä valmistajien tiedothan kannattaa aina ottaa varauksella...

* 10,1 "näyttö
* 1 Gt RAM
* Vain 1" paksuinen ja vain hieman yli 1 kg painoinen
* 8 tunnin akunkesto
* Windows 7

Tilaa Acer Aspire One.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti