tiistai 18. toukokuuta 2010

Samsung N210 on miniläppäreiden testivoittaja

Lueskelin juuri uutta MikroBitti-lehteä ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa. Ostin lehden lähinnä siksi, että numerossa on laajahko testiraportti uusista minikannettavista. Itse en vielä omista miniläppäriä, mutta olen jo pitemmän aikaa haaveillut omasta minikannettavasta.

Lehden testivoittajaksi nousi Samsung N210 -minikannettava. Kannettava on artikkelin mukaan hyvä kaikkien testissä huomioitujen ominaisuuksien osalta. Ainoastaan akun kesto ei lehden mukaan ole hyvä -- akun kesto arvioitiin lehdessä peräti erinomaiseksi.

Minikannettavan hinta on 369 euroa. Tähän hintaan saa 1,4 kiloa painavan pikkukannettavan, jossa on 1,67 gigan Atom N450 -prosessori, 1 GT ddr2-muistia, 1024*600 pikselin mattanäyttö ja minikannettavalle enemmän kuin riittävä 250 gigan kovalevy.

Ainoastaan käyttöjärjestelmä ei oikein miellytä minua: koneen käyttöjärjestelmänä on Windows 7. Itse kaipaisin linux-kannettavaa, mutta nykyään pitää ilmeisesti kaikkien minikannettavien hinnassa maksaa Microsoft-veroa. Perin harmillista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti