tiistai 14. heinäkuuta 2009

Kannettavien hintavertailu

Mitä tahansa tietokonetta ostettaessa kannattaa verrata hintoja. Kannettavien tietokoneiden kohdalla tämä on helppoa, sillä eri liikkeet myyvät samoja kannettavia tietokoneita. Siten hinnat ovat suoraan verrattavissa keskenään.

Pöytätietokoneiden vertailu on maallikolle huomattavasti hankalampaa, sillä eri kauppaketjut myyvät omia tuotemerkkejään, pikkufirmat itse kasattuja koneita ja toiset liikkeet tunnettuja merkkikoneita. Nämä eroavat paitsi komponenteiltaan, myös valmiiksi asennettujen ohjelmistojen osalta.

Kannettavat kuitenkin tulevat yleensä samanlaisina tehtaalta kauppoihin - eri liikkeissä kannettavan tietokoneen hinta kuitenkin voi vaihdella suuresti.

Onneksi MikroBitti-lehden verkkosivuilta löytyy erittäin hyödyllinen hintavertailupalvelu. Hintavertailu auttaa löytämään suosikkikoneestasi kulloinkin edullisimman hinnan. Näin sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi eri verkkosivuilla surffailuun ja kauppakeskusten kiertelyyn. Pääset suoraan asiaan ja käyttämään juuri ostamaasi kannettavaa tietokonetta.

1 kommentti:

  1. Kommenttisi on osuva, pöytäkoneiden hintoja on todella vaikea vertailla nykyään, vaikka valikoima onkin supistunut todella suppeaksi.

    Kannettavien laita onkin juuri niin kuin kirjoitit. Hinnan lisäksi kannattaa miettiä myös mahdollisten reklamaatio asioiden helppous. Haluatko lähettää koneen Saksaan huoltoon vai jättää sen normaali kauppareissula paikalliseen markettiisi?

    VastaaPoista