tiistai 26. tammikuuta 2010

Kahden euron läppäriteline

Kannettavan tietokoneen näyttö on usein väärässä kulmassa mukavaa käyttöä varten. Tämän on varmasti huomannut jokainen, joka on käyttänyt kannettavaa tietokonetta pitkään ja säännöllisesti työntekoon. Näyttö on usein myös liian matalalla, minkä vuoksi tietokoneen käyttäjän niska- ja hartialihakset jumittuvat helposti.

Tämän vuoksi ei ole yllättävää, että kannettavaa tietokonetta varten on myynnissä erilaisia telineitä ja telakointiasemia, jotka nostavat näytön pöydän tasolta ylemmäs ja korjaavat näytön kulmaa paremmaksi.

Internetistä löytyy myös runsaasti ohjeita, joiden avulla voit itsekin rakentaa telineen kannettavaa tietokonetta varten. Olen jo aikaisemminkin linkittänyt yhteen ohjeeseen. Edellinen ohje oli varsin työläs rakentaa, mutta tämänkertaiseen telineeseen voit käyttää osaksi jo kotoasi löytyviä osia: telineen runkona toimii tavallinen kansio.

Katso ohjeet Chillu.com -sivustolta!

1 kommentti:

  1. Yks mesta mistä saa semmosii läppäritelineitä, joita voi käyttää sängyssä ja soffalla on sohvabyroo.fi . Ostin mutsille semmosen siirrettävän vempeleen ja on ollut tosi tyytyväinen.

    VastaaPoista